Jouw nieuwe scooter verzekeren bij Geencentteveel.nl

scooterverzekering

Heb je net een nieuwe scooter gekocht? Dan is het verplicht om deze te verzekeren met een scooterverzekering. Geencentteveel.nl vergelijkt verzekeringen, zodat jij degene kan kiezen die het best bij jouw scooter past. Met een nieuwe scooter is het verstandig om een WA + diefstal en aanrijding verzekering te nemen. Dit betekent dat jouw scooter is verzekerd voor schade aan anderen, diefstal en joyriding, schade door brand, storm of hagel, schade door botsing, omvallen of vandalisme en schade aan de scooter inclusief eigen schuld. Deze optie is het best, omdat jouw scooter nieuw is en dus nog veel geld waard is als er iets mee is gebeurd. 

Verzekering omzetten

Heb je al een scooter, maar wil je een andere scooterverzekering? Dan kun je jouw verzekering omzetten. Je kunt eerst verzekeringen vergelijken, zodat je de juiste kunt kiezen. Als je jouw scooter al een tijdje hebt, is deze minder geld waard. Dan kun je overstappen van een WA + diefstal en aanrijding verzekering naar een WA + diefstal of WA verzekering. Dit kost dan minder geld per maand, waardoor je goedkoper uit bent. 

scooterverzekering

Aanvullend verzekeren

Je kunt ervoor kiezen om jouw scooter aanvullend te verzekeren. Hiermee wordt materiële of letselschade gedekt als je bijvoorbeeld bij een aanrijding betrokken raakt. Je kunt ook kiezen voor een ongevallen opzittende verzekering. Dan wordt er een bedrag uitgekeerd als jij en/of je passagier blijvend invalide raakt of overlijd. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *