Motoronderdelen vinden

Lees over onderdelen voor de Royal Enfield continental GT 650 en de BMW R Nine T pure. Het kan gaan om iets kleins zoals een telefoonhouder, koplamp, tot motor hendels aan toe. Zelfs als je de caféracer nog moet bouwen kun je bij de shop terecht, want een benzinetank en spatborden is leverbaar. De accu kun je tijdens het bouwen in conditie houden met een Optimate druppellader.

Stijlvolle bike zonder opsmuk

De caféracer is een tijdloze motor. Het is een klassieker, maar het heeft zoveel liefhebbers dat het type motor zal blijven. Een Royal Enfield continental GT 650 of een BMW R Nine T pure zonder dat er teveel aanzit houdt ook z’n waarde. De motor goed onderhouden, bijvoorbeeld door bijtijds de motor hendels te vervangen, en de motor mooi houden door er niet mee door de pekel te rijden is interessant om de waarde vast te houden. Let wel op bij de winterstop dat je de accu in conditie houdt. Laat de accu met een lampje een beetje leeg raken om daarna de accu met de Optimate druppellader langzaam weer op te laden.

Vroeger waren caféracers altijd matzwart

Het is uit de tijd om je Royal Enfield continental GT 650 of BMW R Nine T pure matzwart te laten spuiten. Vroeger was een caféracer een motor die je niet zag maar enkel hoorde. Je draaide in het buitengebied de motor hendels open, want naar snelheid werd er toch niet gekeken. Maar tijden veranderen, je moet door automobilisten gezien worden op je Royal Enfield continental GT 650 of BMW R Nine T pure, en ook geluid heeft een maximum norm. Draai de motor hendels dus maar niet te ver open. Bekijk op de website de Optimate druppellader. Een optimate druppellader is een goede investering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *